Були сьогодні ( 29. 04. 18) з подругою на спектаклі. Ми, звичайно, пересічні глядачі, не суперкритики і рецензісти, але трохи ходимо по театрам. І за все "перебачене"- це жах... Вийшли з залу ще до антракту.... Актори прекрасні( бачили в інших спектаклях), можливо і книга цікава, але на сцені не цікаво, ні "про що". Не рекомендую!
я та дружина вражені!!
«дівчина з ведмедиком» віктора домонтовича
на сцені кращого сучасного театру києва.
гра акторів, музичне оформлення — все, безумовно, на висоті і все виправдовувало аншлаг. це справжнє свято нетривіального театрального мистецтва!
автор інсценізації павло ар’є дуже гротескно розширив сюжет, від чого роман став таким близьким зараз. дякую режисеру стасу жиркову за тонку і довершену постановку. технічні можливості театру на подолі це окрема тема! фантастичне світло та найсучасніший потужний об'ємний звук якого я не чув у житті!!! це фантастика, друзі! маю ствердити, що це є театр нового покоління!
Не могу рекомендовать спектакль всем и каждому...
Но, по моим ощущениям... это лучшее, что я смотрела в Киеве) на фоне бесконечного цирка и буффонады... вдруг, проступает.. слезы потекли в середине первого акта... и до самого конца спектакля...
Не возможно просто хлопать...
Только стоять в знак уважения приятия и плакать...
Это было поразительно, сильно и очень круто)
Спасибо)
|
Анонсы спектаклей в: Киевский театр на подоле