Была на спектакле 31. 12. 2019г. в Доме офицеров. Большего разочарования от посещения театра я не припомню. Может, эта вульгарщина, такая задумка режисера, но мне стоило титанических усилий досидеть до конца. Жаль потраченого времени и денег.
Спектакль очень впечатлил. сама история и конечно игра актеров. Меня не смутило, что женские роли исполнили мужчины-актеры. Все было гармонично и необычно в тоже время. Хорощшая остановка.
Хуже спектакля еще не видели) вульгарщина и идиотизм... не смогли досидеть до конца! Не понятно на какого зрителя рассчитан спектакль, комедией и не пахнет...
Була на спектаклі в Будинку офіцерів 1 березня 2024 року. Це не мистецтво, це бознащо, це дуже поганий спектакль.
Я такого жахіття ще не бачила. І мені соромно за тих людей, хто в ньому приймає участь. І це неповага до глядачів.
Чесніше було б просто зробити збір коштів, а на сцену не виходити.
про п'єсу: гірка правда життя.
актери: вертинський не потребує похвали. грає кожною клітинкою свого талановитого організму. з кожним виступом грає краще й краще. ні. він не грає, він живе! . дуже вдала роль саме для цього актора. глубока шана і подяка вам, олексій сергійович!
артем Ємцов, молодий, красивенний чоловік грає стару актрису...! здається цього не може бути! а ле₴ мені здається, навіть станіславськиий сказав би своє верю!
режисерка ольга гаврилюк! це ж надо так все показать, щоб довести до глядача головну думку! дякую!!!
Артисты играют очень хорошо. Но спектакль сам : хуже не видел и навряд ли бывает.
Були 17. 11. 2024 в МЦКМ на спектаклі "Мегери". Ледве не заснули. Пошло, вульгарно, ніякого задоволення від гри акторів, хотілося, щоб швидше закінчилася ця вимушена "правда життя". Жалко грошей і часу.
|
Анонсы спектаклей в: Театр «Актер»