попсували забутий одяг
грали компанією місяць тому. під час гри виникла не суттєва суперечка з адміністратором (дитиною 12-13 років) стосовно часу гри. при замовленні, йшла мова про необмежений час гри, а на місці, через деякий час, підганяли, й змусили закруглятись. ну гаразд подумав я, мабуть ми взяли надто багато кульок, гадаю їх теж можна зрозуміти. вдома оглядаюсь, і ой, схоже в них забув свої джинсові шорти (в той день вони ще були цІлими)) телефоную, й кажуть мені- не в наших правилах викидати речі гравців. приходжу я до них через місяць, і зустрічає мене та сама дитина (помічник організатора я так розумію). посміхаються, я їм у відповідь.. погода ж яка.. як мати тут поганий настрій?
беру складені шорти, виходжу до дороги, й дивлюсь, а шорти спереду "згенерували з десяток широких порізів. порІзанІ взовж і в поперек. гадаю таку тепер відверту річ, не надягла б навіть сама розкута куртизанка, більше отворів ніж тканини. був гарний настрій, тож посміявся, повернувсь щоб віддати з словами "ні панове, це не моє, моє було ціле. мабуть ви непогано повеселились?)"
виснов ок не маю уявлення, чи то зробила дитина, але вчинок по-справжньому дитячий. тож, якщо ви зазвичай засмучуєтесь шкоді власих речей, не раджу випробовувати долю)
зіграна гра 6 з 10 підганяїв батогом
ставлення персоналу 0 з 10 розірваних шорт!