неточная информация про вместимость кафе: зал всего один и не очень большой может человек 20 и поместятся. Готовят вкусно!
У «Наталці» святкували ювілей тата. Шукали кафе, яке б підійшло для публіки 50+. Але сподобалось всім без виключення — і молодим, і дорослим.
Почну з початку. На 2 поверсі «Наталки» є три бенкетні зали (попередній коментатор, думаю, мав на увазі залу безпосередньо кафе, вона на 1-му поверсі. А є ще 2-й, бенкетний). Дві зали невеликі, максимум чоловік на 20, третя — величезна, думаю, можна гуляти весілля. Саме її нам забронювали. Замовлення робили по меню, вийшло десь по 320 грн з людини. Алкоголь, солодке дозволили принести свої. Їжі не просто вистачило, а ще забирали з собою. Смачне все без виключення. З приємних несподіванок — гарно сервірований стіл, красива подача страв («підкладки» з овочей тощо) плюс музика (нам підключили колонки). На наші напої дали графіни та кувшини. Дуже приємний офіціант (Григорій?), усміхнений, з гумором плюс не забував виконувати роботу. Ще нам допомогала Юлія (на жаль, не знаю посади, чогось для себе назвала її «розпорядницею»). Уточнила, коли виносити гаряче, коли переходити до солодкого столу, запалювала свічки на торті. А, ще «бонус», який приємно здивував — мандаринки, які подавались на стіл, нам почистили) Уклін людині, яка не полінувалася це зробити)) Коротше, мої враження однозначно позитивні