Неплохой боулинг, тем более сходил за пол цены, по купону с сайта skidkoman. com. ua
Охрана повергла в шок. Лихие 90-е тут еще не прошли. Разводят на деньги, схема проста. Вырывают из компании одного человека, как правило девушку и понеслось. Девушка не проходит фейс-контроль, причём говорят ей это в грубой форме что б спровоцировать мужчин. НО, если Вы позолотите им ручку все ОК и Ваш фейс тоже.
С нами не прошло))тормознули меня, а я была за рулем (соответственно трезвая) и телефон с хорошей камерой, на которую я благополучно сняла наш диалог
Замовляла в 2020 та 2021 роках дитячий ДР. На жаль, останній раз неприємно вразив сервіс, якість кухні, а також холодне ВІП-приміщення (15С). Кондиціонер працював, але дув холодним. В цьому році вирішила після основного свята і окремого ресторану замовити 3 доріжки, щоб діти пограли в боулінг. Спочатку адміністратор Ірина попросила приїхати в клуб, щоб оформити бронь (хоча я пропунувала 100% передплату), а потім стала вимагати замовлення з меню на 520грн/дитину. Після моєї відмови Ірина прямо сказала мені пошукати інший клуб, бо в броні відмовляє. Також, оскільки ми великі і яскраві свята замовляли у них раніше, то клуб без мого дозволу розмістив на вході на плакаті фото моєї дитини. На прохання зняти тиша... навіть трубку не беруть Ось такий прекрасний клієнтоорієнтований заклад Максимум
Не відвідуйте його, бережіть своє здоров'я))