Если есть возможность-лучше поискать. На Борщаговке достаточно большой выбор кафе. Громкое название "Рестор... " к сожалению не соответствует действительности. Скудное меню и угрюмая официантка способны испортить любой вечер. Интерьер реально так себе, дешевенькое кафе без претензий. При чем цены совсем не низкие, особенно учитывая специфику района. Грустно, товарищи... | ||
Проходили мимо, зашли руки помыть с другом так как до этого в машине крутились, хотели за одно и посмотреть что за зав дение. По порядку что понравилось. 1) Интерьер понравился, чистенько и со вкусом. 2) Удобное место расположение, в боль дороги Что не понравилось. После того как помыли руки, вышли с уборной и началось. Бармен супер мен спрашивает, так я не понял вы наши клиенты или по туалетам ходите? Я переспрасил а что не можем зайти руки помыть на что он ответил. Нет! Только наши клиенты могут пользоваться туалетом! Такое впечатление сложилось что за использование рукомойника нужно было положить 2гривны на стол что бы он на нас не орал как на псехически больных. Адмнистратора не стал вызывать за такое поведение. Выбирать вам отдыхать в таком завидении или нет. Директору посоветывал бы перевести бармена, на другое место работы. Например в секс шоп, в отдел тестирование продукции. С другом сделали вывод что сюда больше ни когда не зайдем и не советуем кому-то другому если не хотите платить в Ресторане 2гривны за туалет. | ||
Місце проведення святкування дня народження донечки випав на ресторан "Ресторанна" вул. Курбаса 5в, так як проживаємо в цьому будинку і не хотілося витрачати час на дорогу. Об'єктивно ресторан не зправився зі своїми зобов'язаннями, подія на 25 чоловік закінчилась тим, що основні страви подалися о 22:50, при тому що запланований час був на 18:00, тобто всі гості протягом чотирьох годин були голодні, і більше того із за відсутності вчасної подачі основних страв мяко кажучи перебрали з алкоголем, мабуть це така стратегія власника, аби гості не побачили всі недоліки закладу. Дякую що незважаючи на відсутність основних страв алкоголь відразу весь винесли за столи.. Крім цього з обслуговуючого персоналу був один єдиний офіціант, він же бармен, котрий весь час просидів в інтернеті, і я як замовник сам зносив брудний посуд до барної.. - я не ресторатор, але знаю що при обслуговуванні корпоративу на 10 гостей має бути один офіціант, отже зі сторони закладу повна економія на обслуговуванні. Тричі протягом очікування основних страв запитував коли ж будуть ці блюда, на що чув нечітку відповідь ще 5 хв. Враження що кухня або взагалі не працювала, або там готував той самий офіціант, який обслуговував 25 чоловік. Зверну увагу що вже діє опалювальний сезон, в приміщенні було холодно, хоч обіцяли що опалення автономне і буде тепло, - отже і тут власник вирішив економити на теплу, а враховуючи що святкували перший рік народження донечки, зрозуміло що було багато дітей. Також слід зауважити що в приміщенні купа зайвих меблів, які стоять попід стінами, і створюють безлад всього залу. Із десятибальної системи оцінювання моя оцінка 1, і то це забагато. Після такого прийому гостей хочу побажати господарю відвідати хоч початкові курси введення ресторанного бізнесу і корпоративної етики |