Форум
Обсуждение на форуме Киева - отзывы о ресторанах и клубах, фильмах и спектаклях
Ответов
Последнее сообщение
Информация
| Последние сообщения на форуме | ||
![]() | ||
|
Боулинги
| ||
Замовляла в 2020 та 2021 роках дитячий ДР. На жаль, останній раз неприємно вразив сервіс, якість кухні, а також холодне ВІП-приміщення (15С). Кондиціонер працював, але дув холодним. В цьому році вирішила після основного свята і окремого ресторану замовити 3 доріжки, щоб діти пограли в боулінг. Спочатку адміністратор Ірина попросила приїхати в клуб, щоб оформити бронь (хоча я пропунувала 100% передплату), а потім стала вимагати замовлення з меню на 520грн/дитину. Після моєї відмови Ірина прямо сказала мені пошукати інший клуб, бо в броні відмовляє. Також, оскільки ми великі і яскраві свята замовляли у них раніше, то клуб без мого дозволу розмістив на вході на плакаті фото моєї дитини. На прохання зняти -- тиша... навіть трубку не беруть Ось такий прекрасний клієнтоорієнтований заклад Максимум Не відвідуйте його, бережіть своє здоров'я)) | ||
![]() | ||
|
Концерты
| ||
tfazcfqkekmosdpgdzafmd | ||
![]() | ||
|
Галереи
| ||
bspfsiapifothcynxvkh | ||
![]() | ||
|
Форум
| ||
Были на спектакле "Криминальное танго". Крайне примитивно. Ушли в антракт, смотреть такое невозможно. Испорченое настроение, потерянное время и деньги. Не рекомендую. | ||
![]() | ||
|
Галереи
| ||
Чудова виставка. Подібні прикраси також є в інтернет магазині fromstones. com | ||
![]() | ||
|
Театры
| ||
Дивилася виставу у Запоріжжі! Дуже сподобалася. Олеся Жураковська неперевершена, дуже талановита актриса! | ||
![]() | ||
|
Концерты
| ||
omdqsfzibitmqxaovltd | ||
![]() | ||
|
Театры
| ||
xivdqsmusftyarwiyuuiqhp | ||
![]() | ||
|
Театры
| ||
Неперевершена гра акторів!!! Неймовірна атмосфера в залі. На протязі всієї вистави здавалося ніби всі глядачі приймали участь. Дякую за чудову атмосферу та гарний настрій! | ||
![]() | ||
|
Ночные клубы
| ||
Охорона не пропускає людей, нормальеих людей, ще стоять і насміхаються, пів дня дрбирались до вашого клуба, але ж озоронцямщось не сподобалось і все, допобачення... | ||